diumenge, de setembre 16, 2007

INTERESSANT ARTICLE D'ANTONI SEGURA (El Periódico-13.09.07)

El comentari dóna l'idea de que les intervencions dels expresidents Pujol i Maragall van ser clarament inoportunes, en un acte institucional. Cito textualment: "Els ciutadans no són pessimistes però sí que estan emprenyats perquè, dia a dia, veuen que la situació es deteriora... I per aquesta bretxa es colen discursos interessats amb l'intenció d'amagar les responsabilitats de governs anteriors i desgastar l'actual".
Jo afegiria, interessats per a què? després de periodes més o menys llargs de recés, tornen a la palestra (algun dia n'haurem de parlar d'aquest mot) i comencen a pontificar. Per a vendre més exemplars de les memòries? per promocionar algun fill desvagat? per tocar els collonets als que ara, tant al poder com a l'oposició, intenten fer la seva feina, amb el risc de fer-ho millor que ells?
A què es deu que ara sembli que es "tirin els trastos" un a l'altre? és que potser es vol crear un nou PG (partit geriàtric)? Bé, potser no és una mala idea, ja que tots, amb una mica de sort, tard o d'hora, hi farem cap...

1 comentari:

KidNova ha dit...

Crec que tant per una part com per l'altra hi ha una mica d'atac de "banyes", son molts anys i molts hàbits adquirits (per no parlar dels mals vicis), en resum jo ho veig englobat dins de la personalitat d'avi cascarràbies, que ell tot ho feia millor i amb menys recursos, els joves no en saben...

El que és més llastimós és el paper que juga l'ex president espanyol, en certes intervencions ratllant la subnormalitat.