dimecres, de gener 16, 2008

ZARANDEANDO QUE ES GERUNDIO!!!
Com a continuació de l'escrit d'ahir, hi ha un col·legi (La Salle Comptal a Barcelona) on una mare fa setmanes que no hi porta el seu fill, dient que no ho farà fins que s'acomiadi una mestra.
Avui el diari (La Vanguardia, pàg. 27) informa que el que havia fet aquesta mestra era: "la tutora lo zarandeó por un brazo y lo arrastró por la nuca a un extremo de la clase". Atenció, això està en l'escrit de queixa de la mare (el pare no surt per a res, potser "zarandeado a un rincón" per la mare) adreça a la Inspecció Educativa, no la defensa de la mestra dient "si només vaig...".
El resultat és que el nen, de 7 anys, no va a l'escola des del 17 de desembre. Suposem que, en un llit de cotó fluix, la mare l'haurà anat educant a la seva manera.
Ai! si l'Aznar se n'entera.S egur que hi faria escudella: "A sobre de marginar el castellà, els nens reben brutals torments en un grau que només els catalans, en la seva mesquina ment, poden inventar". Si l'aconsegueix salvar, un cop adult en podrà fer un perfecte conserge de la FAES.