dilluns, de desembre 21, 2009

GRÀCIES ALS MIURES, ANIREM MILLOR!

Això no m'ho esperava.
Tant debatre sobre la LLEI ELECTORAL, tant capficar-s'hi, i resulta que la resposta estava en les banyes d'un brau.
Iniciativa popular (recollida de firmes, motivadora del personal)
Llibertat de vot (clau per a reduir la llosa que avui en dia significa la disciplina de partit, filtre que només deixa passar propostes mediocres i porugues)
Si això s'extrapolés a l'activitat parlamentària, aquesta tindria molta més "vidilla"

1 comentari:

aroure ha dit...

Hola Toni
Encara que amb una mica de retard, vull fer un comentari a la teva entrada. Vols dir que donant llibertat de vot, l’activitat parlamentària tindria més “vidilla”?. No opino el mateix. A mi em sembla que a la dreta, o a la ultradreta que patim en aquest país, no cal que li diguin el que te de votar. No tenen les discussions filosòfiques de l’esquerra, que pot arribar a l’autodestrucció (primer la revolució i després guanyar la guerra o a l’inrevés?). L’únic beneficiari d’aquesta fragmentació de vot, es el bloc monolític de la dreta. Ells no tenen discussions, doncs son sempre fidels al seu guia, "no sigui cas que els rojos ens ho prenguin tot".
Per altra banda, aquesta tarda escoltava l’Obama per CNN+, dient que vol que les entitats financeres li tornin, amb interessos, els “calers” que el govern els hi va deixar perquè no petessin, doncs troba immoral que els directius d’aquestes entitats amb problemes s’estiguin repartint bonus milionaris. Doncs que es pensava l’amic Obama! Per ser president de la primera potència mundial, el trobo una mica ingenu. No creus?.
Salut. Toni R