dimarts, d’octubre 09, 2007


MIRACLE!!!!

No sé quina verge hi ha a Frankfurt. O potser només hi queda algun os o budell incorrupte d'un eclesiàstic amb mèrits.
El fet és que acabo (ara mateix, quarts de set de la tarda del 9 d'octubre del 2007) de sentir el discurs d'en Quim Monzó a la inauguració de la Fira de Frankfurt, i no sols no quequejava sinó que pràcticament no mostrava cap "tic", ni quan (suposo que com a resposta a les crítiques que algú amb les seves característiques fos qui parlés), ha recitat allò de la "polla xica, rica pallarica..." (o semblant). El discurs, deliciós, ha estat llargament aplaudit.
Tant de bo la mateixa verge, o el propietari de l'os o el budell, faci el miracle de que els polítics que hi han assistit i dit la seva també corregeixin els seus tics. Que en Pascual Maragall torni si no a l'esquerra, almenys al centre, que en Mas pensi que el que cal repensar és la dreta catalana més enllà de la dinastia Pujol-Ferrussola, i no tot el país que prou fa qui va fent... En fi, que li han passat la mà per la cara a la Moreneta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

JO VAIG PENSAR EL MATEIX, FINS I TOT QUAN BAIXAVA PER LES ESCALES DESPRES DE FER EL DISCURS, LI VAIG DIR AL VICENÇ MIRE!!!!!!!!!! NO FA TICS MONTSE