dijous, de febrer 26, 2009

MISSATGE AL TONI ROURE,
que va tenir la gentilesa de llegir aquest blog.
Si us plau, si tornes a entrar, dona'm la teva adressa!
Tens raó, el llibre és difícil d'ubicar. A La Central el tenen a "cinema", a l'Hogar del libro, a "història" (jo el vaig veure). En fi, si tens problemes, m'ho dius i te'l trametro.
Gràcies

1 comentari:

aroure ha dit...

Hola Toni, ja el tinc. L'he aconseguit a la llibreria Catalònia, on tinc una coneguda. Encara no l’he acabat pero estic comprovant que les crítiques que s’han publicat en diferents mitjans no son gratuïtes, doncs has fet un magnífic treball.
Un llibre amb molta informació, moltes dades, molt treballat, però que no es converteix en això, en un resum de dades, sinó que hi ha alguna cosa més i es el que els bons escriptors li sabeu donar als vostres treballs, es a dir, a més de que tinguin qualitat literària, una amenitat extraordinària. El recurs literari de novel•lar una història proporciona, si està ben fet, un atractiu afegit a l’hora de llegir-la. Un escriptor americà, Irving Stone, que va ser un mestre en la biografia novel•lada, te una obra titulada “Codicia de vida” , sobre la vida de Van Gogh. El pintor va deixar una extraordinària font d’informació en les seves cartes al seu germà Theo que s’han publicat en forma de llibre, però que resulta una mica feixuc de llegir. En canvi el llibre de Stone, conservant l’essència del que va ser la vida de Van Gogh, es llegeix d’una tirada. I el teu llibre te aquest atractiu. Et felicito.
Toni Roure
P.S.- En un altra ordre de coses, m’agradaria veure si hi ha possibilitat de fer una trobada els que vam estar junts a l’Enher. Sembla que es complicat, però vull intentar-ho. T’agrairia et posessis en contacte amb mi. (rouresr@telefonica.net)